Csarnoktenisz

A teniszcsarnok erre a célra tervezett könnyűszerkezetes, rendkívül jó akusztikájú IBO csarnok. A pályák borítása speciális teniszszőnyeg, amely a keményborítású pályákkal szemben védi a játékosokat a sérüléstől.

A szőnyeg gumigranulátummal van beszórva, melytől a salakborításhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. A csarnok kitűnő fűtő-, illetve szellőzőrendszerrel és speciálisan a teniszhez kialakított 400 lux-os tükröződésmentes világítással rendelkezik.

Teniszoktatás felnőtteknek, gyerekeknek

teniszoktatás felnőtteknek és gyerekeknek

A teniszezni vágyó gyerekeket 5 éves kortól várjuk. Az edzések szakedzők részvételével zajlanak, alacsony létszámú, 4-6 fős korosztályos csoportokban, hogy valamennyi játékosra megfelelő mennyiségű figyelem jusson.

Tenisz-shop, bérlés

tenisz-shop-berlesKis tenisz boltunkban megtalálhat minden felszerelést, ami a teniszhez szükséges. Márkás ütők, labdák, ruházat, cipők, tenisztáskák és kiegészítők közül válogathat. Több teniszütőből teszt ütőt is tartunk, így vásárlás előtt helyben kipróbálható. Természetesen ütők húrozását is vállaljuk.

Teniszütő bérlés

Ha elfelejtett teniszütőt hozni vagy nincs sajátja, de szeretne játszani, megoldjuk!

Teniszütő húrozás

Teniszütők húrozását vállaljuk! Erre vonatkozó igényeiket kérjük jelezzék a recepción.

Nyári tenisztábor

nyari-tenisztaborAz iskola végeztével, reggeltől délutánig, napi kétszeri teniszedzéssel, kreatív foglalkozásokkal, étkezéssel. A gyermekeket életkoruk és tudásszintjük alapján különböző.

Salakpálya

tenisz-salakpalyaA szabadtéri tenisz szerelmeseinek szakszerűen megépített és karbantartott három salakborítású pálya áll rendelkezésére kitűnő világítással.

Rendezvény

Tekintettel arra, hogy létesítményünk gyönyörű környezetben helyezkedik el és hatalmas rendezett zöldterülettel, valamint naptól védett kiépített hangulatos terasszal rendelkezik, kiválóan alkalmas különféle rendezvények céljára.

Baráti társaságok, cégek, bankok rendszeresen rendeznek nálunk akár tenisszel, akár termékbemutatóval egybekötött programokat, partikat, születésnapokat, versenyeket, családi napokat.

Büfé

Kis, hangulatos büfé kínál Önöknek üdítő és energiaitalokat, szendvicset, kávét, teát, édességet és nem utolsó sorban sörválasztékot.

Tenisz gyerekeknek

Tenisz tanfolyam gyerekeknek kezdőtől a haladóig.